Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2008

GIGABYTE Roll Pad


Όλα καλά κι όλα ωραία... πήρατε το φορητό σας, αγοράσατε μια βάση για το σπίτι για να μην "ανεβάζει" μεγάλες θερμοκρασίες... τι γίνεται όμως όταν τον περνετε μαζί σας κάπου και θέλετε κάτι να έχετε μαζί σας; Μια λύση είναι να πάτε σε ένα ξυλουργό και να κόψετε ένα λεπτό κομμάτι ξύλο στις διαστάσεις του υπολογιστή σας για να μπορείτε να το ακουμπάτε στα πόδια σας χωρίς να πέρνετε "φωτιά". Άλλωστε το βασικό πρόβλημα ενός φορητού που "ανάβει" είναι πως δε μπορεί να αναπνεύσει, οπότε με ένα κομμάτι ξύλο ή plexiglass στο οποίο να μπορεί να στηριχθεί είστε καλυμένοι.

Η Gigabyte εδώ έχει με τη σειρά της να προτείνει μια ακόμη λύση που μπορεί να χωρέσει και αυτή (όπως και το ξύλο ή το plexiglass) μέσα στην βαλίτσα του φορητού σας. Πρόκειται για ένα roll pad που απλά αναλαμβάνει να "στηρίξει" το φορητό σας και να αφήσει αρκετό αέρα να περάσει από το κάτω μέρος του ώστε αυτός να μπορεί να ανασάνει ελεύθερα.

Φτιαγμένο από αλουμίνιο, με βάρος μόλις 480 γρμ και δυνατότητα να πάρει διάφορα σχήματα για να σας βολέψει, το roll pad είναι μια πολύ καλή φοριτή λύση που θα επιτρέψει στον φορητό σας να ανασάνει (και χωρίς να χρειάζεται καμία θύρα usb!). Αν έβγαινε και σε μικρότερη έκδοση για netbooks τότε θα είμασταν ακόμη πιο χαρούμενοι... μέχρι βέβαια να δούμε και τιμή του, αφού το συγκεκριμένο μοντέλο που το βρίσκετε εδώ κάνει 65$!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: