Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2008

USB Notebook Cooling Pad + 3-Port Hub + 2.5" HDD


Πρόσφατα με ρώτησε ένας φίλος, τι μπορεί να κάνει για να μη ζεσταίνεται ο φορητός του τόσο πολύ, από την πολύωρη χρήση. Η απάντηση φυσικά είναι να πάρει μια βάση για laptop από τις πολλές που βρίσκονται στο εμπόριο, να βάλει το laptop του επάνω και να κάνει τη δουλειά του.

Μετά από αυτό όμως ακολουθεί άλλη απορία. Με τόσα πολλά cooling pads που κυκλοφορούν, ποιο να διαλέξει. Μετά από λίγο ψάξημο, καταλήξαμε σε κάτι πολύ ενδιαφέρον και αρκετά φτηνό, αφού κοστίζει μόλις 33$ ή 25,6€! στο usb.brando.com.hk πέσαμε πάνω σε μια βάση που έχει 2 ανεμηστήρες (για να μη "ανάβει" με τίποτα το laptop saw), 3 εξόδους usb και το καλύτερο... μια θύρα sATA για σκληρούς 2,5 ιντσών!

Η βάση αυτή τροφοδοτείτε με ρεύμα μέσω ενός usb καλωδίου που συνδέεται στον υπολογιστή, οπότε και έχετε και τους ανεμιστήρες να δουλεύουν, και ένα hub με 3 usb θύρες. Το "αρνητικό" της είναι πως για να συνδέσετε το σκληρό της αρεσκείας σας "ίσως" να χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε και δεύτερη θύρα usb του υπολογιστή σας, αφού μπορεί να ρεύμα της μιας να μη φτάνει. Αλλά ακόμα και σε αυτή την περίπτωση, η βάση σας δίνει 3 ελέυθερες usb οπότε είμαστε μια χαρά!

Φανταστείτε λοιπόν την παρούσα συσκευούλα κάτι σαν docking station για το πολύτιμο laptop σας που όταν το βάζετε πάνω του μπορείτε να δουλεύετε με τις ώρες, ή κάτι σαν την βάση που θα σας δώσει με τη βοήθεια ενός μεγαλύτερου σκληρού, τον αποθηκευτικό χώρο που θέλετε για να μετατρέψετε ένα laptop (ακόμα και αν είναι το παλιό σας που ο σκληρός του είναι πολύ μικρός) σε download station!!! Αρκετά δελεαστικό για 25€, δε νομίζετε;

Δεν υπάρχουν σχόλια: