Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Τροποιήσεις στο iPhone... Cydgets και τα μυαλα στα καγκελα!



Μετά την προηγούμενη ανακοίνωση είπα να πειραματιστώ λιγάκι με το iPhone και να δω τι μπορώ να κάνω για το οργανώσω κάπως καλύτερα. Η Apple στην προσπάθειά της να κρατήσει τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια για το κινητό της, απλά χάνει το παιχνίδι σε αρκετά σημεία όπως μπορείτε να δείτε εδώ. Σε αυτό ακριβώς το σημείο έρχεται μια κοινότητα χρηστών που "βάζοντας χέρι" στη συσκευή σας, σας υποσχόνται βελτίωση της εμπειρίας με το iPhone.

Σήμερα λοιπόν, για τους χρήστες που έχουν "ξεκλειδώσει" το iPhone τους και θέλουν να έχουν ένα τρόπο για να βλέπουν γρήγορα και εύκολα τα ραντεβού τους αλλά και οτιδήποτε βρίσκεται στην εφαρμογή ημερολογίου της Apple, έχω να παρουσιάσω το Lock Calendar. Πρόκειται για μια εφαρμογή που εγκαθήσταται πολύ εύκολα μέσω του Cydia (για τους κατόχους iPhone με σπασμένο λογισμικό είναι γνωστός ο τρόπος λειτουργίας του Cydia) και αναλαμβάνει να τροποποιήσει κατάλληλα το Lock Screen του iPhone.

Μετά ακριβώς από την εγκατάσταση του Lock Calendar θα σας ζητηθεί να κάνεται επανεκκίνηση του iPhone. Μη τρομάξετε γιατί θα πάρει λίγη ώρα αλλά το αποτέλεσμα θα είναι αρκετα πρακτικό. Τελειώνοντας την εγκατάσταση μπορεί κανείς από τις ρυθμίσεις του κινητού να διαλέξει λεπτομέρειες για το πόσες και με ποιο τρόπο θα εμφανίζονται οι καταχωρίσεις που έχουν γίνει στο ημερολόγιο του κινητού. Έτσι μπορεί εύκολα κάποιος να βλέπει τα ραντεβού του και τις υποχρεώσεις του απλά ανοίγοντας την οθόνη του κινητού.

Όπως καταλαβένετε, για ένα jailbreaked iPhone ο πίνακας αυτού του άρθρου σχετικά με τα θετικά και τα αρνητικά ενός iPhone ως προς τα Windows Mobiles αρχίζει να γέρνει με θετικό τρόπο προς το μικρό θαύμα της Apple.

Δεν υπάρχουν σχόλια: