Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2010

iPhone και χαλασμένο κουμπί on/off


Είστε κάτοχος ενός iphone και για κακή σας τύχη, το ένα από τα ελάχιστα κουμπιά που διαθέτει το πολυαγαπημένο σας κινητό έχει χαλάσει. Για τους κατόχους που έχουν κάνει jailbreak τα κινητά τους υπάρχουν 2 λύσεις.

Η πρώτη είναι να αγοράσετε μέσω ebay ένα άλλο κουμπί για να το αντικαταστήσετε (2 ευρώ το πολύ η αγορά του μαζί με τα μεταφορικά). Το πρόβλημα εδώ είναι ότι θα πρέπει να διαθέτετε ένα πολύ μικρό σταυροκατσάβιδο για να μπορέσετε να ανοίξετε το κινητό, καθώς και το γεγονός ότι η διαδικασία του "ανοίγματος" δεν είναι τόσο απλή ώστε να την κάνει ο καθένας.

Τώρα ας έρθουμε στη δεύτερη και σαφώς πιο εύκολη. Για εσάς που έχετε περάσει στο κινητό σας την αφορμογή της cydia το μόνο που θα χρειαστείτε είναι να βρείτε την κατάλληλη εφαρμογή που όταν την πατήσετε να κλείνει η οθόνη. Κάντε λοιπόν search μέσα στο cydia για την εφαρμογή με το όνομα QuickLock. Απλά κάντε την εγκατάσταση και θα εμφανιστεί στην επιφάνεια εργασίας σας μια εφαρμογή που θα κάνει ακριβώς αυτό που θέλετε!

Όλοι οι υπόλοιποι που δεν έχουν jailbreaked iphone, δυστυχώς θα πρέπει να μείνουν στην πρώτη λύση.

Αααα... να μη το ξεχάσω. Μπορείτε πάντα να πάτε και σε ένα service point και να ζητήσετε επισκευή, αλλά δεν εγγυόμαι πόσα χρήματα θα σας ζητηθούν σαν ανταμοιβή!

2 σχόλια:

Fallen Angel είπε...

Εμένα έχει προβλημα με το ΗΟΜΕ κουμπί και αντικατέστησα τη λειτουργία του μέσω της εφαρμογής Activatοr με το Shake&Bake (κουνημα κινητου) !!!

ManiacGr είπε...

Δεν το είχα σκεφτεί ότι και αυτό το πλήκτρο μπορεί να παρουσιάσει προβλήματα. Θα φροντίσω να δω τι επιλογές υπάρχουν και να τις αναλύσω μια από αυτές τις μέρες. Ευχαριστώ για την ενημέρωση.