Τρίτη 3 Ιουνίου 2008

HERCULES DJ Console Mk2



Μια παλιά σχετικά συσκευούλα, η οποία αναβαθμίστηκε, αναπροσαρμόστικα και πλέον είναι εξίσου διαδεδομένη στους απανταχού djs όσο και το ipod. Πρόκειται για μια usb κάρτα ήχου, η οποία συνοδεύεται από το κατάλληλο software φυσικά. Έχει μεγάλη ποικηλία από εφέ και με τη βοήθεια του pc μπορεί να κάνει ότι θα έκανε κανείς και με 2 επαγγελματικά cd players και ένα μήκτη. Με δυνατότητα να χειριστεί κανείς τα jog wheels είτε σα βυνήλιο, είτα σαν cd αλλά και με τη χρήση του master tempo, μπορεί κανείς να "βγάλει" τέλειες αλλαγές, αρκεί πάντα να ξέρει πως βγαίνει μια αλλαγή...



Εκτός από το pc το μηχανηματάκι αυτό συνδεέται και με άλλες συσκευές ήχου, αλλά χωρίς να μπορεί να εφαρμόσει εφε ήχου γι αυτές τις συσκευές. Οι έξοδει είναι κλασικοί rca και παρέχει τη δυνατότητα να συνδεθεί μικρόφωνο αλλά και όπως ήταν φυσικό ακουστηκά για να μπορεί κανεις να ακούει και να ρυθμίσει το επόμενο κομμάτι του.
Το HERCULES DJ Console Mk2 αποτελεί λοιπόν μια σχετικά οικονομική λύση για το μέσω dj, με καλό ήχο και τιμή που ξεκινά από τα 180€. Στην Ελλάδα μπορείτε να το βρείτε με μια απλή αναζήτηση στο www.skroutz.gr.
Ψάξτε λιγάκι και στο youtube. θα εκπλαγείτε από το τι μπορεί να κάνει κανείς με το συγκεκριμένο μηχανηματάκι!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: