Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2008

MICROSOFT DSP WIRELESS OPTICAL DESKTOP 3000


Άν δε το πω θα σκάσω! Σε γενικές γραμμές, είμαι κατά της Microsoft και γενικώς υποστηρίζω το open software. Από την άλλη όμως η Microsoft είναι μια εταιρεία που κατασκευάζει πολλά και διάφορα. Μπορεί πολλά παράπονα να ακούγονται για τα λειτουργικά της, τα προγράμματά της και πολλά προϊόντα της, αλλά έχει και κάποια προϊόντα που δεν παίζονται!

Απόκτησα τον Ιούνιο ένα MICROSOFT DSP WIRELESS OPTICAL DESKTOP 3000! Από τα μέσα της χρονιάς λοιπόν χρησιμοποιώ το πληκτρολόγιο και το ποντίκι που ερχόντουσαν πακέτο ασταμάτητα για πολλές ώρες τη μέρα. Η αίσθηση είναι καταπληκτική, η αντοχή πολύ καλή (έχω μια τάση να χτυπάω δυνατά τα πλήκτρα όταν παίζω :P ), αλλά αυτό που με έχει αφήσει άφωνο πραγματικά είναι η διάρκεια των μπαταριών. Δεν έχω αλλάξει τις μπαταρίες που ήρθαν μαζί με τη συσκευή ακόμα! Από την άλλη έχει χρειαστεί να φορτίσω 2 φορές μέχρι τώρα τις μπαταρίες του Logitech V320 ποντικιού που έχω για το φορητό, και που δεν το χρησιμοποιώ ούτε το μισό χρόνο από ότι αυτό της Microsoft! Βέβαια η διαφορά στις διαστάσεις και στις μπαταρίες που χρησιμοποιούν είναι μεγάλη, αλλά όταν μια συσκευή σε κάνει να ξεχνάς πως δουλεύει με μπαταρίες, τότε αξίζει να της προσάψεις τα ένσημα!

Ας πούμε λοιπον και ένα καλό λόγο για τη Microsoft! Όταν με εγκαταλείψουν οι μπαταρείες θα σας πω ακριβώς πόσες μέρες καθημερινής (τουλάχιστον 8ώρης) χρήση άντεξε το "θηρίο"!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: