Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2008

Wicked Lasers, Elite Series... High tech όπλα!


Βλέπατε μικροί παιδικά όπου οι καλοί με τους; κακούς πολεμούσαν με laser; Θελήσατε ποτέ να πιάσετε στα χέρια σας ένα τέτοιο "όπλο" αλλά ξέρατε πως είναι απλά φαντασία και μένατε στα όνειρα; Να που δεν είναι φαντασία πλέον. Η Wicked Lasers μαζί με ολα τα υπόλοιπα περίεργα laser που διαθέτει έρχετε να μας δόσει ακόμη μια σειρά από πραγματικά "δυνατά" laser pointers.

Μη φανταστείτε ένα απλό δείκτη για παρουσιάσεις του Powerpoint. Ξεφύγετε από τη νοοτροπία του άκακου κατά τα άλλα laser pointer ,με το οποίο μπορείτε να ενοχλείτε τον διπλανό σας. Προς Θεού, μη το δώσετε σε μικρά παιδιά! Αν σημαδέψετε με αυτό ένα μπαλόνι, αυτό θα σκάσει αμέσως, ενώ αν πείτε να δείξετε στον τοίχο για μια παρουσίαση, το πιο πιθανό είναι να αφήσετε σημάδι στον τοίχο. Αν σημαδέψετε δέρμα τότε δε θα είναι και η πιο ευχάριστη αίσθηση, αφού θα αφήσετε έγγαυμα (καλό για αυτοάμυνα εεε;)

Έχουμε να κάνουμε με μια σείρά από laser pointers εδώ που παίρνουν 2 μπαταρίες ΑΑΑ και αντέχουν για 90 λεπτά χρήσης περίπου. Μην ακούσω κανέναν να λεεί πως αυτό είναι λίγο για την ισχύ που έχουν αυτά τα μικρά τεχνολογικά θαύματα! Αν και η τιμές είναι απαγορευτικές, αφού κυμαίνονται στα 500$, το παρόν laser δε παύει να είναι ένα απίστευτο gadget!

Θα το βρείτε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: