Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2008

Πόσο μικρό μπορεί να είναι ένα netbook; Το μικρό της UMID


Αν νομίζετε ότι η αγορά των netbooks έχει γεμίσει, τότε κάνετε λάθος! Αν πάλι νομίζετε ότι τα σημερινά netbooks με τις οθόνες 8.9 ιντσών και 10 ιντσών πως είναι πολύ μεγάλα για να τα έχετε συνεχώς μαζί σας, τότε ίσως αυτό που θα δείτε σε αυτό το άρθρο να σας ενθουσιάσει! Αν είστε από αυτούς που έχουν συνηθίσει να χρησιμοποιούν κάποιο palmtop για να κρατάνε σημειώσεις, τότε ίσως να βρείτε εδώ τον καινούριο σας "έρωτα"!

Η κορετάτικη UMID έρχεται να μας παρουσιάσει ένα από τα πιο sexy netbooks που έχουμε δει μέχρι τώρα! Πραγματικά μικρό, με όμορφο design και με βάρος μόλις 335 γραμμάρια, έρχετε να χαράξει μισ νέα εποχή στον χόρο των netbooks! Με επεξεργαστή Intel Atom στα 1.33 GHz, 1 GB RAM και μέχρι 32GB SSD σκληρό, μπορεί να θεωρηθεί ένα αρκετά καλό, στο θέμα των επιδόσεων, netbook. Προσεγμένο πολύ στο θέμα της συνδεσημότητας, προσφέρει WiBro, WiMAX, HSDPA, WiFi και Bluetooth, ενώ δε του λείπει και η κάερα των 1,3 MP! Η οθόνη των 4,8 ιντσών φτάνει σε ανάλυση τα 1024x768 pixels και είναι αφής! Τι μικρό αυτο θαύμα έρχεται με XP, Vista ή Linux.

Ίσως κάποιους να μη τους βολέψει καθόλου λόγω του πολύ μικρού πληκτρολογίου που έχει. Ίσως κάποιοι άλλοι να θεωρούν πολύ μικρή την οθόνη. Κάποιοι άλλοι όμως που θέλουν συνεχώς ένα pc μαζί τους, θα εκτυμήσουν πολύ το μέγεθός του! Απλά μη το προτιμήσετε αν νομίζετε πως οι 8,9 ίντσες των ευρέως διαδεδομένων netbooks είναι μικρές! Τώρα πότε και ΑΝ θα δούμε ποτέ κάτι τέτοιο στην ελληνική αγορά, είναι ένα θέμα υπό συζήτηση! Ελπίζουμε να μη μείνει μόνο στα όρια της Κορέας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: