Τετάρτη 25 Μαρτίου 2009

OnLive... παίξτε βαριά παιχνίδια ακόμα και σε netbook!


Σκεφτήκατε ποτέ πως α ήταν αν μπορούσατε να παίξετε παιχνίδια του PS3 στο παλιό σας PC; Παιχνίδια βαριά και "ασήκωτα" όπως το Crisys στο netbook των 9 ιντσών με τον μικρό Atom επεξεργαστή και την onboard κάρτα γραφικών που διαθέτει; Παιχνίδια όπως το Need for speed στο κινητό σας;

Θα μου πείτε πάει αυτός έχει χαζέψει! Και όμως σε λίγο καιρό ίσως αλλάξετε γνώμη... Έρχεται η OnLive να με βγάλει ασπροπρόσωπο σε αυτά που λέω και να μας παρέχει "βαριά" παιχνίδια με πολύ καλά γραφικά με μια και μοναδική απαίτηση, PC ή συσκευή που να έχει καλή σύνδεση στο internet και να έχει κάποιον browser! Η εταιρεία ισχυρίζεται πως είναι σε θέση να παρέχει παιχνίδια ποιότητας PS3 μέσω streaming με απαίτηση μόνο 4-5 Mbps! Καθυστερήσεις της τάξης του 1ms θα είναι αναπόθευκτες λόγω του rendering και όχι λόγω της γραμμής σύμφωνα με την εταιρεία!

Για όσους δε θέλουν να χρησιμοποιήσουν το PC τους η OnLive θα παρέχει και συσκευές που θα συνδέονται ακόμα και μέσω HDMI στην τηλεόρασή τους ώστε να μπορούν να απολαύσουν τα παιχνίδια αυτά στο σαλόνι!

Αν τώρα πιστεύετε πως οι εταιρείες παιχνιδιών δε θα το αφήσουν να περάσει έτσι, τότε το μόνο που έχω να πω είναι πως ήδη δυνατά ονόματα όπως Electronic Arts, Ubisoft, Take-Two Interactive, Warner Bros. Interactive Entertainment, THQ, Epic Games, Eidos, Atari Interactive και Codemasters έχουν μπει στο παιχνίδι και συνεργάζονται με την OnLive!!! Περιμένουμε με ανυπομονησία μέχρι το χειμώνα που αναμένεται να ανοίξουν οι εγγραφές στην υπηρεσία της Onlive λοιπόν!

Δεν υπάρχουν σχόλια: