Δευτέρα 2 Μαρτίου 2009

Vodafone-Wind και το χάος στην Ελλάδα


Είστε ένα πολίτης που πληρώνετε φόρους και λογαριασμούς πάντα... δε χρωστάτε πουθενά... και σας τη βάρεσε ένα ωραίο πρωί να αλλάξετε εταιρεία κινητής τηλεφωνίας. Από εκεί και πέρα ακούσατε πως είναι εφικτό να πάρετε μαζί σας χωρίς κανένα πρόβλημα και το παλιό σας νούμερο στη νέα εταιρεία, οπότε και δε χρειάζεται να ενημερώνετε τους πάντες και τα πάντα για την αλλαγή τηλεφώνου.

Και εδώ είνα που ξεκινάνε τα προβλήματα. Βλέπετε οι εταιρείες τηλεπικοινωνιών, βασιζόμενες στο "Ελληνικό" μεγαλειώδες σύστημα ασυδωτούν και κάνουν ότι θέλουν! Την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου λοιπόν και κατόπιν αίτησης που είχε γίνει 2 βδομάδες πιο νωρίς έγινε η μεταφορά του αριθμού τηλεφώνου μου από τη Vodafone στη Wind. H κάρτα της Wind ενεργοποιήθηκε κανονικά την ώρα που μου είχαν πει πως θα γίνει. Το πρόβλημα όμως που αντιμετωπίζω από εκείνη τη στιγμή είναι το εξής. Η κάρτα της Vodafone δεν έχει απενεργοποιηθεί με αποτέλεσμα να μπορώ να πάρω τηλέφωνο από την sim της Wind αλλά αν κάποιος θέλει να με πάρει τηλέφωνο, δε μπορεί, αφού όλες οι κλήσεις προωθούνται στην sim της Vodafone. Το αποτέλεσμα είναι να κυκλοφορώ με 2 συσκευές για τον ίδιο αριθμό τηλεφώνου.

Έχω επικοινωνήσει αρκετές φορές μαζί και με τους 2 αλλά το πρόβλημα συνεχίζει να υφίσταται. Είναι η τέταρτη συνεχόμενη μέρα που αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα και με τις 3 συνδέσεις. Σήμερα έστειλα στην ΕΕΤΤ καταγγελεία για το πρόβλημά μου. Αν δεν είμασταν κάτοικοι της άθλιας αυτής χώρας και τα πρόστιμα λειτουργούσαν όπως θα έπρεπε και δε βασίλευε το ρουσφέτι, σήμερα θα είχα κανονικά τηλέφωνο χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Αν και δε το συνηθίζω, το παρόν ποστ το γράφω απλά και μόνο για να κράξω εταιρείες όπως η Vodafone η οποία συμπεριφερόμενη σαν κάποιες "πρώην" μου αρνείται πεισματικά να με "αφήσει" αλλά να βρίσω και εταιρείες όπως η Wind που παρόλο που θα μπορούσαν να περιμένουν αφού γνώριζαν το πρόβλημα, βιάστικαν να προβούν στη φορητότητα.

Όταν έρθει η ώρα να ζητήσουν τα λεφτά μου για τις μέρες αυτές που αντιμετωπίζω το πρόβλημα αυτό, νομίζω είναι περιττό να πω πως θα πάρουν αυτό που τους αναλογεί... Αυτά είχα να πω και αν δε τα έβγαζα θα έσκαγα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: