Πέμπτη 11 Ιουνίου 2009

Combimouse και θα μείνουν όλοι με ανοιχτό το στόμα!


Εαν είστε από τους χρήστες που συνηθίζουν να εναλλάσουν συχνά πληκτρολόγιο και ποντίκι κατά τη διάρκεια χρήσης και δεν σας ενθουσιάζει το γεγονός αυτό, τότε έχουμε να σας προτεινουμε κάτι ιδιαίτερα πρωτότυπο! Δοκιμάστε το combimouse@ Ένα συνδυασμό ποντικιού και πληκτρολογίου που θυμίζει σαμπουάν... 2 σε 1! Οι φωτογραφίες που βλέπετε δείχνουν το combimouse που αποτελείται όπως βλέπετε από 2 κομμάτια εκ των οποίων το δεξί είναι μισό πληκτρολόγιο και μισό ποντίκι!

Όταν χρησιμοποιείτε το κομμάτι αυτό σαν ποντίκι, τότε τα πλήκτρα απενεργοποιούντε και το κομμάτι δουλεύει μόνο ως mouse, ενώ μόλις σταματήσετε να το κουνάτε, τότε το πληκτρολόγιο ενεργοποιείται και πάλι! Δε ξέρουμε αν θα αποτελεί εύκολη και γρήγορη στη γραφή λύση, αλλά κερδίζει σίγουρα τις εντυπώσεις!

Πιστεύαμε πως δε θα μπορέσουμε να δούμε κάτι τόσο περίεργο που να μας αφίσει με ανοιχτό το στόμα! Κι όμως, νέα πράγματα εμφανίζοντε συνεχώς! Δεν έχουμε μάθει ακόμα πότε θα είναι διαθέσιμο και σε τι τιμή, αλλά περιμένουμε με ανυπομονησία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: