Πέμπτη 18 Ιουνίου 2009

Sony Ericsson W995 Walkman - Σε λίγες μέρες κοντά μας...


Λίγες μέρες πριν την κυκλοφορία του, το νέο W995 Walkman δηλώνει ότι έρχεται για να ξεσικώσει! Σύμφωνα με τη Sony Ericsson το νέο της κινητό έρχεται να καλύψει το "κενό" που είχε η εταιρεία στη αναπαραγωγή βίντεο, αφού στην οθόνη 2,6 ιντσών που διαθέτει θα μπορεί κανείς εύκολα και καθαρά να απολαύσει μέχρι και 2 μεγάλες ταινίες χωρίς κανένα πρόβλημα! Το κινητό έρχεται με μια πληθώρα χαρακτηρηστικών που θα ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς!

Εκτός από την οθόνη (που παρά το μεγαλο μέγεθός της έχει 240χ320 ανάλυση), το W995 έρχεται με aGPS, Wi-fi, ραδιόφωνο, κάμερα 8,1 Mpixel με φλας, υποστήριξη καρτών MemoryStick, bluetooth με υποστήριξη A2DP, 3.5mm audio jack και πολλά πολλά χαρακτηρηστικά που ζηλεύουν πολλά κινητά της κατηγορίας του!

Το καλύτερο από όλα πάντως είναι μια πολύ πολύ μικρή λεπτομέρια (κατά τη δική μου άποψη) η οποία φαίνεται και στις φωωτογραφίες που παραθέτω στο άρθρο... το ενσωματωμένο ποδαράκι που κρατάει όρθιο το κινητό σε οριζόντια στάση, για να μπορεί κανείς να δει ταινίες και βίντεο χωρίς χρειάζεται να ψάχνει που να στηρίξει το κινητό και χωρίς να χρειάζεται να το κρατάει ο ίδιος!

Η Advocate / Burson-Marsteller, είχε την ευγενή καλοσύνη να μας ενημερώσει σχετικκά με την κυκλοφορία του νέου κινητού, περισσότερες πληροφορίες για το οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: