Σάββατο 6 Ιουνίου 2009

CORSAIR HX520W - αγοράστε το και δε θα πιστευέτε στα αυτιά σας!


Πρόσφατα είχα γράψει ένα άρθρο για την απογοήτευσή μου σχετικά με το COOLERMASTER RP-600... γενικά το παράπονο ήταν ένα αλλά τι ένα! ΚΑΝΕΙ ΘΟΡΥΒΟ!!! Έτσι μετά τη χαζομάρα μου να αγοράσω κάτι χωρίς να το ψάξω αρκετά, αποφάσισα να διορθώσω το στραβό που είχα κάνει.

Έτσι κατέληξα πλέον στο CORSAIR HX520W. Ναι, εδώ μπορώ να πω πως δε χρειάζομαι κάτι άλλο. Είναι modular, που σημαίνει ότι μπορείται να χρησιμοποιήσετε μόνο όσα καλώδια χρειάζεστε, και τα υπόλοιπα να τα αφήσετε στην τσάντα τους. Δίναι 520 watts που είναι υπέρ αρκετά για ένα μέσο pc με μια καλή κάρτα γραφικών. Το βασικό όμως είναι ένα! ΕΙΝΑΙ ΑΘΟΡΥΒΟ! Είναι τόσο αθόρυβο που δε θα καταλαβαίνετε αν ο υπολογιστής είναι ανοικτός ή όχι! Έχω μείνει έκπληκτος από το πόσο χαμηλά δουλεύει και το πόσο λίγη ζέστη βγάζει. Είναι συμπαγές και καταλαβαίνει κανείς ότι έχει αγοράσει κάτι στιβαρό!

Εντάξει, είναι ακριβό για 520W αφού αγγίζει τα 90€! Αλλά τα αξίζει και με το παρπάνω! αφού ακόμα και η συσκευασία του προδιαθέτει γι αυτό! Τώρα ο ανεμιστήρας του επεξεργαστή μου ακούγεται περισσότερο! Θα δούμε τι μπορεί να γίνει και γι αυτό...

Δεν υπάρχουν σχόλια: