Πέμπτη 9 Απριλίου 2009

HTC Touch HD - Ένας μήνας πειραμάτων!


Ένα μήνα και κάτι κλείνει το Touch HD που πήρα από τη Wind. Μετά από πολλά πειράματα και πολύ κόπο, κατάφερα να καταλήξω σε ένα σύνολο από εφαρμογές που με βοηθάνε και που αναδυκνύουν της δυνατότητες του τρομερού αυτού "μωρού"! Σχεδόν ότι έχω βρει προέρχεται από το απίστευτα οργανωμένο site των xda-developers στο forum τους (http://forum.xda-developers.com/). Έκεί θα βρείτε ότι θέλετε και όπως το θέλετε!

Εγώ εδώ θα παραθέσω λινκς για μερικά από τα πιο εύχρηστα και δωρεάν προγραμματάκια που μπορεί κανείς να βρει στο site τους, ώστε όποιος θέλει να μπορεί να τα βρει εύκολα και γρήγορα...

1. HD_Tweak_0.5.4_English
Αλλάξτε τις ρυθμίσεις του Touch HD σας όπως σας βολεύει εσάς. Παρέχει λεπτομερή παραμετροποίηση της συσκευής απλά και γρήγορα, για ρυθμίσεις που δε θα μπορούσατε αλλιώς να ακουμπησετε!

2. HTC_Calculator
Αν δοκιμάσατε να χρησιμοποιήσετε το κομπουτεράκι των windows mobile θα παρατηρήσατε ότι είναι απλά... αίσχος! Οπότε η HTC έστω και κατόπιν εορτής δίνει ένα ποιο εμφανίσημο μαθηματικό υπολογιστή.

3. FInixNOverBattery
Αν θέλετε να βλέπετε λεπτομερώς την μπαταρία σας και πόσο ποσοστό ακόμα μένει ώστε να ξέρετε πόσο σας παίρνει να "ζορίσετε το μωρό σας", τότε αυτό είναι το πρόγραμμά σας!

4. BTAudioToggle.rar
Ίσως κάποιοι γνωρίζετε πως για να ακούσετε μουσική σε ένα bluetooth handsfree πρέπει αυτό να είναι συμβατό με το πρότυπο A2DP. Οι χρήστες του XDA έρχονται να δώσουν λύση σε αυτό με το .exe αρχειάκι που υπάρχει σε αυτό το rar αρχείο. Απλά αποσυμπιέστε το, αντιγράψτε το στη συσκευή σας ή την κάρτα της και εκτελέστε το... έτσι ο ήχος θα "φύγει" από το μεγάφωνο της συσκευής και θα μεταφερθεί στο Bluetooth headset. Αν θέλετε να το απενεργοποιήσετε, απλά ξαναεκτελέστε το!

5. Xtrak
Απλά το καλύτερο game που υπάρχει διαθέσιμο για αυτή τη συσκεύη, αυτή τη στιγμή! Δοκιμάστε το!

Οι παραπάνω εφαρμογές έχουν δοκιμαστεί και λειτουργούν μια χαρά και στο X1 Xperia καθώς και σχεδόν σε όλα τα κινητά της HTC με Windows Mobile 6.1
Μείνετε συντονισμένοι... θα ακολουθήσουν στο μέλλον κι άλλα τέτοια καλούδια για το κινητό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: