Τετάρτη 1 Απριλίου 2009

Xtrakt - Για να τη σπάτε στους πιστούς του i-Phone!


Ένα από τα βασικά προβλήματα και διαφορές που έχουν τα κινητά με Windows Mobile είναι πως υστερούν στο θέμα των παιχνιδιών σχετικά με το i-Phone. Το δεύτερο παρέχει gameplay, γραφικά και γενικώς πολλά και ωραία παιχνίδια με τα οποία μπορεί ο χρήστης (που συχνά είναι παιδί ή έφηβος) να περνάει ευχάριστα την ώρα του. Τα Windows Mobile μέχρι τώρα δεν είχαν παρά strategy και board games να παραθέσουν σε αυτή την κόντρα.

Αυτό έρχεται να αλλάξει με την Sony Ericsson να παρουσιάζει ένα πολύ καλό παιχνίδι που ακούει στο όνομα Xtrakt και είναι ένας συνδυασμός racer - shooter! 3D γραφικά, όμορφα, με γρήγορο scroll και εθιστηκό gameplay! Ο τίτλος αυτός έρχεται δωρεάν αυτή τη στιγμή, οπότε όποιος πρόλαβε, πρόλαβε! Μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ (μέσω rapidshare). Το παιχνίδι έχει 10 πίστες που θα σας κρατήσουν καλή συντροφιά και θα σας βοηθήσουν να τη "σπάσετε" στους φίλους σας που έχουν i-Phone.

Το παιχνίδι φτιάχτηκε για το Xperia, αλλά παρόλα αυτά παίζει άψογα στο HTC Touch HD αλλά και στο Touch Pro! Ίσως να χρειαστεί να κατεβάσετε drivers αν είστε κάτοχοι παλιότερων εκδόσεων Windows Mobile ή αν δεν έχετε την τελευταία rom. Γι αυτό και άλλα πολλά μπορείτε να βρείτε πληροφορίες εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: