Σάββατο 25 Απριλίου 2009

MICROSOFT WIRELESS LASER MOUSE 6000 V2


"Εργαστείτε με στυλ, άνεση και κομψότητα με το νέο laser mouse της Microsoft!! Απολαύστε την ασύρματη ελευθερία των 2,4 Ghz και την απαράμιλλη ακρίβεια του high-definition laser μηχανισμού για εργασία και στις πιο δύσκολες επιφάνειες. Παράλληλα με τον μεγεθυντή βλέπετε κείμενα ή ιστοσελίδες σε μεγέθυνση, ενώ με την δυνατότητα Flip3d μπορείτε να εναλλάσεστε ταχύτατα μεταξύ των ανοιχτών παραθύρων. Επιπλέον με την λειτουργία Instant viewer μπορείτε να δέιτε στιγμιαία όλα τα ανοιχτά παράθυρα στην επιφάνεια εργασίας σας και απλώς να επιλέξετε αυτό που επιθυμείτε να δουλέψετε. Τέλος, με το μικρό του μέγεθός, τον αποσπώμενο μικρο δέκτη και την νέα βελτιωμένη διαχέιριση ενέργειας που αυξάνει τη διάρκεια ζωής μπαταριών μέχρι και 6 μήνες, δίνει νεο όνομα στις έννοιες "φορητότητα" και "λειτουργικότητα"!!"

Αυτά είναι τα λόγια του e-shop για το MICROSOFT WIRELESS LASER MOUSE 6000 V2 και δεν υπερβάλει σε κανένα μα κανένα σημείο! Αν δεν έχετε ενθουσιαστεί σε σημείο που να δακρύσετε με κάποιο εξάρτημα υπολογιστή, αυτό το ποντίκι ίσως να το αλλάξει αυτό! Είναι η πρώτη φορά που πιάνω ποντίκι στα χέρια μου, που όχι απλά "κάθετε" άψογα στην παλάμη μου, αλλά έχει και τρομερή απόκριση, απίστευτη υφή, ροδέλα που σχεδόν δε τη νιώθεις όταν την περιστρέφεις και πλήκτρα για "εμπρός και πίσω" που επιτέλους είναι στη σωστή θέση! Η μπαταρία του κρατάει έως και 6 μήνες και όταν τη βάλετε στη θέση της δε θα καταλάβετε αν όντως μπήκε αφού το ποντίκι χρησιμοποιεί lazer τεχνολογία που δεν φαίνεται.

Ίσως λίγο ακριβό, αφού στην Ελλάδα το βρίσκεις από 44€ και πάνω, αλλά αξίζει τα λεφτά του!
  • Χαρακτηριστικά: 2,4Ghz ασύρματη τεχνολογία, τεχνολογία laser υψηλής ευκρίνειας, 5 πλήκτρα μαζί με το scroll wheel button, instant viewer, Μεγεθυντής κειμένου και ιστοσελίδων, Flip3D, αποσπώμενος δέκτης, ένδειξη επιπέδου μπαταρίας.
  • Λειτουργικό: Microsoft Windows Vista, Windows XP με Service Pack 2 (SP2), Macintosh Mac OS X v10.2-10.5(εκτός του Mac OS X 10.0-10.1).
  • Απαιτήσεις: Ελεύθερη θύρα USB, CD drive.
  • Τρόπος σύνδεσης: USB 2.0.
  • Εγγύηση: 5 χρόνια.
  • Δεν υπάρχουν σχόλια: