Τρίτη 7 Απριλίου 2009

BumpTop... οι πρώτες εντυπώσεις!


Πριν λίγο καιρό σας παρουσίαζα ένα πολύ ωραίο προγραμματάκι το οποίο υπόσχετε να αλλάξει την εμφάνιση της επιφάνειας εργασίας σας και να κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη. Σήμερα μου ήρθε επιτέλους η πρόσκληση να γίνω open beta tester. Πρωί πρωί λοιπόν κατέβασα το προγραμματάκι (μόλις 9 MB) και το έκανα αμέσως εγκατάσταση.

Πρώτες εντυπώσεις λοιπόν... Πρακτικό, όμορφο και βολεύει στο να οργανωθούν τα εικονίδια εύκολα και γρήγορα! Το να το συνηθίσει κανείς είναι εύκολο και δεν απαιτεί πολλή ώρα για τα βασικά. Το tutorial που ακολουθεί ακριβώς μετά την εγκατάσταση είναι άψογο και σύντομο.

Βέβαια υπάρχουν και τα αρνητικά. Κάποια ψηλοπροβληματάκια υπάρχουνακόμα και μερικές φορές κολλάει και ξαναξεκινάει από την αρχή. Κάποιες άλλες φορές δε φαίνονται τα γράμματα στα μενού... αλλά μη ξεχνάμε πως ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει απίσημα, οπότε δε μπορούμε να παραπονιόμαστε. Το άλλο σχετικά αρνητικό που έχει είναι πως είναι ιδιαίτερα απαιτητικό σε RAM αφού χρειάζεται σχεδόν 170MB στο δικό μου το PC με τα δικά μου icons.

Το πρόγραμμα είναι συμβατό με XP και Vista, εγκαθηστάται απλά και όμορφα και σύμφωνα με την εταιρεία, όσοι δεν πληρώσουν για να πάρουν την έκδοση Pro, θα ενταχθούν αυτόματα στους χρήστες με τη free έκδοση από 1 Μαΐου. Αυτό προφανώς σημαίνει πως από αυτή την ημερομηνία και μετά θα κυκλοφορήσει η επίσημη έκδοση. Αναμένουμε με ανηπομονησία λοιπόν, καθώς πρόκειται για ένα ευρηματικότατο περιβάλλον εργασίας. Αν μπορούσαν να το κάνουν να συμπεριφέρεται έτσι και μέσα στους φακέλους τότε θα είχαμε ξεφύγει!!!

1 σχόλιο:

admin είπε...

Mpikes sta agaphmena!!
Rikse mia matia an 8eleis kai esy...

http://trelokouneli.blogspot.com

euxaristww