Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2008

Car mp3 fm transmitter


Σήμερα ξεκινάμε τη μέρα μας με κάτι παλιό, αλλά πρακτικό και πλέον πολύ καλά οργανωμένο. Σχόλια δε θα κάνω πολλά μιας και στην προκειμένη περίπτωση οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους. Πρόκειται λοιπόν για μικρές συσκευούλες, οι οποίες μπάινουν στην ανάφτρα του αυτοκινήτου σας και χρησιμεύουν σαν μικροί ραδιοφωνικοί σταθμοί.

Και τι να λέει θα μου πείτε; Όχι απλά "τι να λέει"! Αλλά λέει πολλά σε περιπτώση που δε θέλετε να αλλάξετε το παλιό σας ραδιο-CD ή ακόμα και ραδιο-κασσετόφωνο. Οι συσκευές αυτές αναλαμβάνουν από το συνδεθούν απλά και να φορτίσουν κάποιο iPod ή Zune ή άλλο mp3-player που έχετε, μέχρι να παίξουν τα mp3s σας από ένα απλό usb-stick. Βέβαια αν ήταν απλοί players δε θα είχα λόγο να ασχολούμαι. Αυτές οι συσκευές δε σταματάνε απλά στο να παίξουν μουσική. Την εκπέμπουν στα FM σε διάφορες συχνότητες της επιλογής σας και εσείς μπορείτε απλά να ακούτε τα αγαπημένα σας mp3s απλά ανοίγοντας το ραδιόφωνο στην κατάλληλη κάθε φορά συχνότητα.

Αρκετά καλή επιλογή πιστεύω προκειμένου να γλυτώσετε μερικά ευρουλάκια αφού το απλό ραδιο-CD του αυτοκινήτου σας μπορεί να θέλει ολόκληρη διαδικασία για να αλλαχθεί ή να κοστίζει μια περιουσία και να λειπάστε να το αλλάξετε, ή ακόμα να μην έχετε βαθυά τσέπη που να αντέχει ένα καινούριο ραδιο-MP3 player. Άλλα από αυτά συνδέονται με απλό βύσμα ακουστικών, άλλα απευθείας με το iPod σας ή το Zune, άλλα έχουν θύρα usb (και μάλιστα παίζουν και mp3 από το stick απευθείας), άλλα έχουν memory card slots και τέλος πολλά από αυτά προσφέρουν συνδυασμό κάποιων εκ των παραπάνω!

Μπορείτε να βρείτε διάφορες τέτοιες συσκευές στο ebay ψάχνοντας για "Car mp3 fm transmitter". Η πληθώρα απλά είναι πολύ μεγάλη και μάλιστα πολλά από αυτά έρχονται και με τα δικά τους τηλεκοντρόλ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: