Τρίτη 26 Μαΐου 2009

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Palm Pre

Το νέο Palm Pre, ένα από τα πιο αναμενόμενα έξυπνα κινητά τηλέφωνα, θα ξεκινήσει να διατίθεται στις ΗΠΑ στις 6 Ιουνίου, αποκλειστικά για τους συνδρομητές του δικτύου της Sprint.

Η συσκευή θα κοστίζει 199 δολάρια, ενώ θα προϋποθέτει διετές συμβόλαιο με την εταιρεία. Η Palm θεωρεί ότι η συσκευή θα είναι διαθέσιμη παντού στη χώρα τη συγκεκριμένη ημερομηνία, ενώ δεν έχει ανακοινωθεί προς το παρόν ημερομηνία κυκλοφορίας στην Ευρώπη.

Το Pre, που έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην Έκθεση Καταναλωτικών Ηλεκτρονικών στο Λας Βέγκας τον περασμένο Ιανουάριο, έχει προκαλέσει έντονο ενδιαφέρον, κυρίως εξαιτίας της προϊστορίας της Palm στην κατασκευή αξιόπιστων συσκευών δεδομένων. Εντυπωσιακό είναι και το λειτουργικό του σύστημα, με σαφή προσανατολισμό συμβατότητας με διάφορες διαδικτυακές υπηρεσίας, σελίδες κοινωνικές δικτύωσης και e-mail.

Επιπλέον, το κινητό μπορεί να διαχειριστεί πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα χωρίς επιβάρυνση στις επιδόσεις και την ταχύτητα του, αντίθετα με άλλα κινητά της αγοράς. Διαθέτει οθόνη αφής, ενώ κάτω από την οθόνη βρίσκεται η πρωτοποριακή «περιοχή χειρονομίας» της συσκευής.

Το Pre έρχεται να προστεθεί στη λίστα των έξυπνων κινητών και θεωρείται ήδη έντονος ανταγωνιστής του iPhone, του BlavkBerry αλλά και των κινητών που χρησιμοποιούν την πλατφόρμα Android της Google.

Δεν υπάρχουν σχόλια: