Παρασκευή 29 Μαΐου 2009

Μυθιστόρημα, σε... κωλόχαρτο!!!


Ρε που καταντήσαμε! Θυμάστε ή μήπως ξέρετε τον Koji Suzuki; Όχι λέτε ε; Εεε, λοιπόν να σας φρεσκάρω τη μνήμη! Ο κύριος Koji Suzuki είναι ο συγγραφέας του The Ring. Ναι, ναι, εκείνου του γνωστού και καταπληκτικού θρίλερ που έχει γίνει και ταινία του Hollywood! Που είχε γίνει πιο μπροστα ταινία από γιαπωνέζους παραγωγούς με το όνομα Ringu!

Λοιπόν αυτός ο κύριος αποφάσισε να βγάλει το επόμενο μυθιστόρημα του με τίτλο Drop όχι σε μορφή βιβλίου, ούτε σε ηλεκτρονική μορφή αν βιαστίκατε να το βρείτε, αλλά σε χαρτί τουαλέτας! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ! Δεν ξέρω αν είναι δική του απόφαση ή της εταιρείας που κάνει το promotion του αλλά εμένα προσωπικά μου "κάθεται" κάπως!

Φανταστείτε να πάτε τουαλέτα γιατί σας έπιασε "κόψιμο" και απλά να χρησιμοποιήσετε 2-3 κεφάλαια του βιβλίου γιατί δεν αντέχατε! Πάει το μυθιστόρημα! Πρέπει να το αγοράσετε και πάλι. Φαντάζομαι πως το φαντάστικαν σαν απλά μια συντροφιά στην τουαλέτα, αλλά και το βιβλίο τη δουλειά του θα την έκανε εξίσου καλα και δε θα προκαλλούσε τα σχόλια που προκαλεί τώρα (πχ. "Το χω χε.....νο το βιβλίο αυτό")!

Μα τέτοια απαξίωση του βιβλίου, ούτε στα ελληνικά σχολεία!!!

2 σχόλια:

admin είπε...

τέλειο!!!

ManiacGr είπε...

έλα ρε... τι τέλειο; Και αμα σε πιάσει κόψιμο τι κάνεις; Αγοραζεις ξανά το μυθιστόρημα;

πρωτότυπο ναι είναι!