Παρασκευή 24 Ιουλίου 2009

HTC Touch HD - Ο έρωτας συνεχίζεται!


Μετά τα παράπονα για του προηγούμενου ποστ, έρχομαι να πω μερικά πολύ καλά πραγματάκια για την HTC!

Εδώ και 6-7 μήνες που ζω με το Touch HD, μόνο καλά λόγια έχω να πω. Γι αυτό, για όποιον ψάχνει για εφαρμογές για το Windows Mobile κινητό του, και κυρίως αν αυτό είναι Touch HD, τότε έχω ακόμα μερικές να αναφέρω (είχα αναφέρει και άλλες εδώ, και κατά καιρούς, μόλις μαθαίνω κάτι κανούριο θα το μαθαίνετε κι εσείς)... Πάρτε χαρτί και στυλό λοιπόν και σημειώστε γιατί όλες αξίζουν!

1. FingerKeyboard 2
Πρόκειται κυριολεκτικά για το καλύτερο virtual πληκτρολόγιο συσκευών windows mobile με οφόνη αφής! Στο λινκ παραπάνω θα βρείτε το .cab αρχείο για το Touch HD σας, αλλά αν θέλετε να το βρείτε και για άλλες αναλύσεις, εκτός των 800x480 pixels, τότε μπορείτε να μπείτε εδώ. Είναι δωρεάν, τρομερά εύκολο, πρακτικό και επιταχύνει δραματικά την εισαγωγή κειμένου στη συσκευή σας!

2. Spb Insight
Εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα πολύ καλό αλλά και συνάμα αρκετά βαρύ RSS reader! Συμβατός σχεδόν με τα πάντα, ικανός να κατεβάζει και τις φωτογραφίες των posts για offline reading, finger freandly, θα σας κάνει να ξεχάσετε ότι υπάρχουν και εφημερίδες. Συνδυασμένος με την τεράστια οθόνη του Touch HD είναι απλά ένα καταπληκτικό πρόγραμμα, που όμως αν το παραγεμίσετε με channels, τότε ίσως σας κολλάει που και που τη συσκευή σας, αφού είναι αρκετά βαρύς! Λινκ δε παραθέτω, αφού δεν είναι δωρεάν. Μπορείτε να το αγοράσετε από το site της Spb.

3. Resco Explorer 2008
Τα windows mobile δε φημίζονται για την πρακτικότητά τους, αλλά ούτε και για το finger friendly περιβάλλον τους. Το να μετακινηθείτε μεταξύ φακέλων και να αντιγράψετε, να μετακινήσετε ή να βρείτε απλά αρχεία ανάμεσα στους φακέλους του, απαιτεί συνήθως τη χρήση της γραφίδας, ανώ πολλές από τις λειτουργίες που έχετε συνηθίσει στα κανονικά windows, απλά έπρεπε να τα ξεχάσετε. Όλα αυτά απλά αποτελούν παρελθόν, γιατί το Resco Explorer 2008 έρχεται να αντικαταστήσει τον κλασικό explorer των windows mobile και να σας ενθουσιάσει. Δυστυχώς ούτε αυτή είναι δωρεάν εφαρμογή, αλλά με ένα απλό google search θα το βρείτε πολύ εύκολα! Δοκιμάστε το και αν δεν μείνετε ικανοποιημένοι, μάλλον θα είστε οι μοναδικοί!

Δεν υπάρχουν σχόλια: