Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2008

Asus S101


Εδώ και λίγο καιρό, από τότε που απόκτησα το Acer Aspire One, ανήκω στην κατηγορία εκείνη των ανθρώπων που δε δηλώνουν ερωτευμένοι με το Eee Pc. Έχω πιάσει και τα δύο στα χέρια μου και οφείλω να ομολογήσω πως το μπλε χρωματάκι και η εμφάνιση του AAO είναι (για μένα τουλάχιστο) κατά πολύ καλύτερη του Eee Pc.

Τώρα η Asus έρχεται να με βγάλει ψεύτη. Μετά το μεγάλο μπαμ που έκανε με το Eee Pc τώρα έρχεται να ξαναταράξει τα νερά με το S101. Αν αναρωτιέστε τι θα μπορούσε να κάνει η εταιρεία έρχεται να παραθέσει τα παρακάτω...

- Intel Atom processor
- 10.2-inch LED backlit LCD (1024×768)
- 1GB RAM
- 16 ή 32 GB SSD
- Wifi 802.11n και Bluetooth 2.0
- 3x USB2.0, 1 Ethernet και 2 audio outs.

Το φοβερό και τρομερό όμως είναι το πάχος του συγκεκριμένου netbook, το οποίο είναι συγκρίσιμο με αυτό του Macbook air! Ναι καλά διαβάσατε. Είναι ένα πολύ λεπτό netbook που ίσως θα μπορούσε να χαρακτηριστεί σαν το "Macbook Air των φτωχών".

Έρχεται σε διάφορα πρωτότυπα χρώματα, αλλά έχει και ένα ελάττωμα. Η μπαταρία του είναι ενσωματωμένη και δεν αλλάζει. Βέβαια αυτό είναι κάτι που σα ελάττωμα παρουσιάζεται και στο Macbook Air, οπότε δε θα έπρεπε να σας απασχολεί πολύ, αφού η μπαταρία αυτή μπορεί να σας κρατήσει συντροφιά για 3.5 ώρες!

Κάντε κλικ στην εικόνα για να δείτε αναλυτικά τα χαρακτηρηστικά του πιο αναλυτικά.

θα βρίσκεται σύντομα στα ράφια και η τιμή του θα ξεκινά από 500€... Αρχίσαμε να ανεβαίνουμε πάλι τιμή εεε; Τουλάχιστο ελπίζουμε να αξίζει!

Δεν υπάρχουν σχόλια: