Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2008

USB Powered CD/DVD Destroyer


Εντάξυ. Είμαι σίγουρος πως κατά καιρούς έχετε δει πολλά περίεργα "καλούδια" που μπορούν να συνδεθούν σε μια usb του υπολογιστή σας και να σας κάνουν τη ζωή ευκολότερη. καλύτερη κτλ. Ε αυτό που θα δείτε στις φωτογραφίες είναι ένα ακόμα δείγμα ότι κάποιοι σκέφτονται usb να 'ναι, και ότι να 'ναι!

Έχουμε λοιπόν εδώ συσκευή η οποία καταστρέφει cd/dvd και που την πουλάνε για 20 € περίπου! Μπορώ να πω πως βρίσκω ένα νόημα στην ύπαρξη των καταστροφέων εγγράφων, αφού κάποια έγγραφα πρέπει πραγματικά να καταστρέφονται ώστε να είναι αδύνατο να ξαναδιαβαστούν. Θα μου πείτε γιατί όχι και για τα cd/dvd. Η απάντηση είναι εύκολη... γιατί μπορεί ο καθένας απλά να το κάνει θρήψαλα με λίγη δύναμη σπάζοντάς το. Είναι δεδομένο πως δε θα μπορεί να ξαναχρησιμοποιηθεί. Ακόμα και να μη το σπάσει κάποιος, δεν έχει παρά να το γρατζούνισει, πράγμα που γίνεται πολύ εύκολα.

Να όμως που υπάρχει και συσκευή που αναλαμβάνει να γρατζουνίσει για εμάς τα cd/dvd με πιο εκλεπτισμένο και ομοιόμορφο τρόπο. Ρε τι άλλο θα σκεφτούν!

Δεν υπάρχουν σχόλια: