Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2008

SteelSeries WoW MMO Gaming Mouse


Παίζετε παιχνίδια; Παίζετε μήπως World Of Warcraft; Αν ναι, τότε το παρόν gadgetάκι είναι ότι χρειάζεστε. Είναι ένα ποντίκι ειδικά σχεδιασμένο για όσους "λιώνουν" στο WoW. Αν νομίζετε λοιπόν πως ήρθε η ώρα να ανάγετε το παιχνίδι σε μια σοβαρή υπόθεση, αυτό το ποντίκι είναι ότι χρειάζεστε!

Με 15 προγραμματιζόμμενα κουμπιά, και με έξτρα προγραμματάκια που βοηθάνε ακόμα και στο να τοποθετήσετε μέσα στο παιχνίδι τα κουμπιά σε όποια θέση θέλετε εσείς, αλλά και με διαφορετικά προφίλ για να έχετε διαφορετικές εντολές για τους διαφορετικούς χαρακτήρες που μπορεί να έχετε, το ποντίκι αυτό είναι ότι χρειάζεται ένας σοβαρός gamer του WoW! Είναι φωτιζόμενο, με τη επιλογή του να μπορεί ο χρήστης να αλλάξει κατά βούληση το χρώμα του φωτισμού. Το ποντίκι αυτό έχει ότι χρειάεται κανείς για να ασχολειθεί ατελείωτες ώρες με το WoW. Το μόνο που δεν έχει είναι αυτόματο πιλότο για να παίζει μόνος του ο χαρακτήρας σας :P

Θα κυκλοφορήσει 13 Νοεμβρίου, μαζί με το τελευταίο expansion του παιχνιδιού και θα κοστίζει λιγότερο από 100$! Καλό "λιώσιμο" λοιπόν!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: