Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2008

Δεν είμαστε θύματα!!!


Έχω μια "ενοχλητική", τουλάχιστο για την κοπέλα μου, συνήθια... εξοργίζομαι εύκολα όταν βλέπω ότι προσπαθούν να με κοροϊδέψουν!!! Δυστυχώς στην ελληνική πραγματικότητα οι "αδαείς" είναι πολλοί, και οι επιτείδιοι ακόμη περισσότεροι. Βλέπω λοιπόν διάφορες αλυσίδες καταστημάτων που προσφέρουν πακέτα φορητών ή ακόμη και σταθερών υπολογιστών, με τσάντες εκτυπωτές και διάφορα άλλα συναφή. Θα μου πείτε το κακό εδώ που είναι;

Το κακό δεν είναι εδώ. Το κακό είναι ότι μέσα στα πακέτα, για να ανεβάσουν όσο μπορούν την τιμή, αναφέρουν σαν κομμάτι της προσφοράς ή ακόμη και σαν δώρο, πακέτα όπως "δωρεάν OpenOffice suite" ή "Microsoft Office 2007 δωρεάν για 60 μέρες" καθώς και πολλά άλλα παραπλήσια. Λοιπόν, ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ!!! ΕΛΕΟΣ!!! Το OpenOffice είναι εντελώς δωρεάν και μπορείτε να το βρείτε στο internet ανα πάσα στιγμή "ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ" επαναλαμβάνω! Το Office 2007 60-day trial είναι η δωρεάν δοκιμαστική έκδοση της πασίγνωστης σουίτας εφαρμογών της Microsoft που διανέμεται παντού εντελώς δωρεάν (ακόμη και σε περιοδικά). Άλλωστε η ίδια η Microsoft δίνει το πακέτο αυτό με κάθε pc που έχει Windows Vista προεγκατεστημένα (άρα σχεδόν με κάθε laptop της ελληνικής αγοράς)

Είναι πολύ εκνευριστικό να προσπαθεί ο πωλητής να σας πείσει πως αυτό το πακέτο είναι καλή προσφορά γιατί σας προσφέρει προγράμματα μεγάλης αξίας. Πόσο μάλλον όταν γνωρίζετε τι συμβαίνει και αυτός συνεχίζει να επιμένει! Μη σας ξεγελάει αυτό! Τα 2 παραπάνω πακέτα δε κοστίζουν τίποτα για το κατάστημα! Απλά καλό είναι να γνωρίζει κανείς πως όπου βλέπει "χ days trial", αυτό σημαίνει δοκιμαστική έκδοση χ ημερών. Αυτό είναι ΔΩΡΕΑΝ και δε κοστίζει τίποτα σε κανέναν αφού είναι ένας τρόπος διαφήμισης για τις εταιρείες λογισμικού που προσπαθούν να κερδίσουν με αυτό τον τρόπο πελάτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: