Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2008

USB Motion Controlled Games - Βγάλτε το παιδί από μέσα σας


Ένα πρωτότυπο είδος παιχνιδιών έχει σκεφτεί η Actiga για να τραβήξει την προσοχή του αγοραστικού κοινού. Σας το λέω πριν πω οτιδήποτε άλλο πως αυτά τα παιχνίδια δε θα μπορείται να τα αντιγράψετε, αλλά ούτε θα θέλετε να το κάνετε! Θα μου απαντήσετε μα τι λέει αυτός; Που ζει!

Και όμως, αυτά τα παιχνίδια δεν αντιγράφονται γιατί έρχονται με τα δικά τους χειριστήρια! Πρόκειται για μικρά Usb χειριστήρια που πραγματικά θα βγάλουν το παιδί που κρύβετε μέσα σας! Ποιος από όλους μας δεν έχει "παρομοιάσει" τον δείκτη και το μεσαίο δάχτυλο των χεριών του με πόδια πάνω σε γραφείο, σε κάποια κινούμενη επιφάνεια ή οπουδήποτε αλλού. Αυτά τα παιχνίδια εκμεταλλεύονται ακριβώς αυτό. Πάρτε το μίνι χειριστήριο, και μετατρέψτε το χέρι σας σε skater που καλείται να περάσει εμπόδια και να τρέξει σε πίστες...

Αν η περιγραφή μου δεν είναι αρκετά καλή για να σας δώσει να καταλάβετε τι εννοώ, τότε οι φψτογραφίες τα λένε απλά όλα. Τα παιχνίδια αυτά θα είναι διαθέσιμα εδώ για περίπου 20$. Πάρτε λοιπόν το skate σας ή το snowboard σας και ξεδιπλώστε το ταλέντο σας, χωρίς να κινδυνεύετε να σπάσετε κάνενα πόδι ή χέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: