Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2008

SteriPEN - Αποστειρωτής νερού τσέπης.


Αν ταξιδεύετε συχνά, θα γνωρίζετε ίσως ότι το πόσιμο νερό από άγνωστες πηγές μπορεί να είναι επικίνδυνα για την υγεία σας. Δεν έχει σημασία πόσο καθαρό φαίνεται, γιατί μπορεί να να συγκεντρώνει για πολλά επικίνδυνα βακτήρια. Γι 'αυτό το νερό πρέπει να είναι βρασμένο κάθε φορά ώστε να είστε σίγουροι πως είναι πόσιμο. Όπως καταλαβένετε αυτό είναι αδύνατο. Άσε που θέλει "άπειρες" ώρες για να κρυώσει, ακόμα και μέσα σε ψυγείο.

Εδώ η επιστήμη έρχετε να δώσει μια πρακτική και πολύ καλή λύση. Το SteriPEN είναι ένας αποστειρωτής νερού σε μέγεθος ενός στυλού! Δε χρειάζεται να βράσετε το νερό σας. Απλά βάλτε το SteriPEN μέσα στο ποτήρι με το νερό. Αφήστε το εκεί για λίγο και είστε έτοιμοι. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα θα έχετε ένα πολύ πολύ καθαρό ποτήρι νερό. Χρησιμοποιεί υπεριώδη ακτινοβολία και είναι πάρα πολύ απλό και ασφαλές!

Αν έχετε κάποιες αμφιβολίες ότι αυτό είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για την απολύμανση, αφήσουμε τα νούμερα να σας πείσουν. Το SteriPEN έχει ελεγχθεί από τέσσερα πανεπιστήμια, και τα αποτελέσματα ήταν εκπληκτικά: Καταστρέφει το 99,9999% των βακτηρίων, το 99,99% των ιών και το 99,9% των πρωτόζωων! Έχει δοκιμαστεί ενάντια σε βακτήρια και οργανισμούς όπως E. coli, Salmonella Typhimurium, Poliovirus, Rotavirus, Klebsiella terrigena, Streptococcus faecalis, Bacillus subtilis, common yeast, Coliphage MS2, Giardia και Cryptosporidum και έχει αποδειχτεί ότι κανένα από τα αυτά δε "μένει όρθιο" μετά τη χρήση του SteriPEN.

Είναι μικρό, ελαφρύ (225γρ) και καθαρίζει μισό λίτρο νερού σε μόλις 48 δευτερόλεπτα! Μπορείτε να το βρείτε εδώ για περίπου 60€. Καλή τιμή για να μπορείτε να είστε σίγουροι για το νερό που πίνετε!

4 σχόλια:

PanaTom είπε...

πλέον υπάρχει αντιπροσώπευση του προϊόντος στην Ελλάδα. Η εταιρεία ονομάζεται "greece air and water" και έχει έδρα στην Πάτρα. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας τους είναι 2610277456, Παπανικολάου Θανάσης είναι ο υπεύθυνος.

ManiacGr είπε...

Υπάρχει κάποια σελίδα που να μπορεί να επισκεφτεί κανείς; Καλό το τηλέφωνο επικοινωνίας, αλλά ίσως ο κόσμος να προτιμάει να μπει στο site και να δει τι γίνεται πριν επικοινωνήσει

PanaTom είπε...

Αγόρασα την συσκευή από Αμερική πριν ένα μήνα και είμαι ενθουσιασμένος. Πληροφορίες πέρα από το site της μαμάς εταιρείας στο www.steripen.com βρήκα στο youtube

http://www.youtube.com/watch?v=tyvCLBFIFZY

http://www.youtube.com/watch?v=cM8-7vhex54

http://www.youtube.com/watch?v=hHuFg6kyBZ4

PanaTom είπε...

http://www.scribd.com/doc/8473709/Steripen-GR?secret_password=1cqh8o7prdrzlpe9g6a1